Kapcsolat
Pályázat EUrópa Kft.
Cím: 1119 Budapest,
Vahot u. 6. I. em. 141.
Tel: +36-20-519-9853
Email: info@palyazateu.hu
Pályázati hírek
Háztartási nagygépek (hűtő vagy fagyasztó készülékek, mosógépek illetve mosó-szárítógépek) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram
2017. augusztus 3.
Otthon Melege Program
 Pályázat célja:

A magyarországi lakóhellyel rendelkező nagykorú, természetes személyek az alprogram által igénybe vehető vissza nem térítendő támogatással csökkentett vételáron (támogatással csökkentett bolti áron) jogosultak új háztartási nagygép (hűtő vagy fagyasztó készülék, vagy mosógép illetve mosó-szárítógép) beszerzésére. (A pályázati portál elérhetősége: hgcs2017.nfsi.hu)

Támogatás igénybevételére jogosultak köre: Jelen pályázati kiírásra kizárólag magyar adóazonosító jellel és magyarországi lakóhellyel rendelkező, nagykorú természetes személyek nyújthatnak be pályázatot. Tervezett keretösszeg 600.000.000 Ft

Jelen pályázati kiírásra személyenként és lakásonként legfeljebb egy háztartási nagygép (hűtő/fagyasztó készülék, vagy mosógép/mosó-szárítógép) cseréjére nyújtható be pályázat.

Támogatható (elszámolható) költségek meghatározásának szabályai

Kizárólag a pályázati portálon megjelenő „HGCS hűtő és fagyasztó készülék katalógusban”, vagy „HGCS mosógép és mosó-szárítógép katalógusban” szereplő termék beszerzéséhez nyújtható támogatás. Kizárólag a pályázati portálon található „Regisztrált kereskedők listáján” szereplő kereskedőtől vásárolt termékre nyújtható támogatás. Figyelem! Támogatói Okirat nélkül illetve nem a pályázati kiírás feltételei szerint megvásárolt háztartási nagygép vételárához utólagosan nem vehető igénybe támogatás!

A pályázattal elnyerhető támogatás

A támogatás mértéke a vásárlás időpontjában érvényes bolti ár 50 százaléka, de legfeljebb:

• A+ kategóriájú háztartási nagygép beszerzése esetén 25.000 Ft/ háztartási nagygép;

• A++ kategóriájú háztartási nagygép beszerzése esetén 40.000 Ft/ háztartási nagygép;

• A+++ kategóriájú nagygép beszerzése esetén 45.000 Ft/ háztartási nagygép.

A pályázatok benyújtásának ideje

Pályázatot benyújtani 2017.08.31. napjáig, illetve a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig az alábbi területi bontásban és kezdő időpontoktól lehetséges:

A pályázatok benyújtásának módja

A pályázat kizárólag magyar nyelven, elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül nyújtható be, ügyfélkapus azonosítást követően az adatlapok kitöltésével és a szkennelt dokumentumok csatolásával. Pályázatot elektronikusan benyújtani régiónként eltérően, II.1. pontban megjelölt napokon, reggel 8:00 órától a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehetséges. A vissza nem térítendő támogatás keretének kimerülése esetén az NFM hivatalos honlapján, valamint a pályázatbenyújtó felületen hirdetményt tesz közzé a pályázati kiírás felfüggesztésének / lezárásának pontos idejéről.

A pályázható termékekek és értékesítők pontos listája, ill kalkultáor a beruházás megtérüléséhez a következő linken elérhető: http://hgcs2017.nfsi.hu/

« vissza
Pályázatfigyelő